New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل
New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل
Blog Article
آزمایش پوستی سل یکی از رایج ترین روش ها در ایالات متحده برای تشخیص این بیماری می باشد. آزمایش پوستی با تزریق یک عصاره پروتئینی روی بازوی فرد صورت می گیرد. طی دو تا سه روز، فرد آزمایش شده برای سل باید به پزشک معالجه کند تا از وجود یا عدم واکنش مثبت در پوست اطمینان حاصل کنند. واکنش به این بیماری می تواند شامل سخت یا متورم شدن قسمت تزریق شده باشد. در واقع واکنش مثبت به این معناست که فرد به بیماری سل مبتلا شده است. برای تشخیص عفونت فعال راه های دیگری نیز موجود میباشد مانند: گرفتن عکس از قفسه سینه یا معینه جسمی از دیگر روشهای رایج برای تشخیص این بیماری می باشد. در کشورها و مناطقی که آمار مبتلایان به سل بالا می باشد، مانند هند، چین و اندونزی آزمایش خون در تشخیص سل موفق تر است.
در سال ۲۰۱۰، درمانی توصیهشد برای سل ریوی تازه بروز کرده که ترکیبی از آنتیبیوتیکها به مدت شش ماه میباشد. برای دو ماه اول، ریفامپیسین، ایزونیازید، پیرازینامید و اتامبوتول تجویز شود.
آیا بیانگیزه شدهاید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
در ادامه این مقاله قصد داریم بهطور کامل به این سؤال پاسخ دهیم که «بیماری سل چیست؟». همچنین راههای تشخیص و درمان این بیماری را بررسی میکنیم.
[۵] در کشورهای توسعهیافته، سل کمتر شایع است و بهطور عمده در مناطق برونشهری یافت میشود. در سال ۲۰۱۰، نرخ سل در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر در مناطق مختلف جهان بدین شرح بود:
[۶۳] با این حال آنها تحت تأثیر «مایکوباکتریوم سوگای»، «مایکوباکتریوم مارینوم» و «مایکوباکتریوم کانزاسی» قرار میگیرند.[۶۴] آیجیآرایها زمانی بیماری کرون و سلیاک چیست که همراه با تست پوستی استفاده میشوند، میتوانند حساسیت بیشتری داشته باشند اما وقتی آیجیآرایها به تنهایی استفاده میشوند، میتوانند حساسیت کمتری نسبت به تست پوستی داشته باشند.[۶۵]
مرکز توزیع جدید غرب تهران شرکت آدوراطب، در جهت ارتقا کیفیت انبارش و توزیع دار...
علامت تجاری برترین ها ثبت شده است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام
● درمان سل میتواند موفقیت آمیز باشد، در صورتی که فرد تمام داروها را طبق دستور مصرف کند و به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی داشته باشد.
○ بخشهایی از روسیه و سایر کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق
در سال ۲۰۱۰، هند بالاترین تعداد کل موارد ابتلا به سل در سراسر جهان را داشت. یکی از دلایل، مدیریت ضعیف این بیماری توسط بخش مراقبتهای بهداشتی خصوصی بود.
با این حال، این بیماری یک تهدید قابل توجه برای بهداشت عمومی باقی ماند. هنگامی که شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا در سال ۱۹۱۳ تشکیل شد، تمرکز اولیه آن، تحقیقات بر سل بود.[۱۱۱]
○ اگر سل بر کلیهها تأثیر بگذارد: وجود خون در ادرار و از دست دادن عملکرد کلیه